Pyreneeën: Verwacht seizoenseinde 2025/2026

Tot wanneer kun je skiën in Pyreneeën? Het skiseizoen 2025/26 eindigt rond 20-04-2026. Let op: deze datum is een schatting en kan veranderen afhankelijk van de sneeuwcondities, gebaseerd op eerdere jaren.
Naam gebied
Verwachte sluitingsdatum
Sneeuwval
Diepte basis
Open trails
Ax les Thermes29 mrt
-
0cm
-
40-70cm
Poeder
-/80 km
-
Beille29 mrt
-
0cm
-
15-25cm
Pistesneeuw
22.3/40.2 km
55% geopende
-
Bolquère - Pyrénées 2000 29 mrt
-
2cm
-
80-105cm
Poeder
-/45 km
-
Font-Romeu - Pyrenees 200029 mrt
-
2cm
-
80-105cm
Poeder
-/43 km
-
Gourette29 mrt
-
0cm
-
15-60cm
Lentesneeuw
9.3/37 km
25% geopende
-
La Pierre St Martin29 mrt
-
0cm
-
20-50cm
Natte sneeuw
16.6/29 km
57% geopende
-
Luchon Superbagnères29 mrt
-
0cm
-
20-40cm
Harde sneeuw
9/33 km
27% geopende
-
Luz Ardiden29 mrt
-
0cm
-
17-67cm
Lentesneeuw
12.8/60 km
21% geopende
-
Peyragudes29 mrt
-
0cm
-
60-80cm
Poeder
-/60 km
-
Nistos31 mrt
-
0cm
-
-
-
0/43 km
-
La Mongie / Barèges05 apr
-
0cm
-
35cm
31.1/100 km
31% geopende
-
Les Angles05 apr
-
0cm
-
40-80cm
Poeder
10/55 km
18% geopende
-
Porte Puymorens05 apr
-
0cm
-
35-50cm
Harde sneeuw
-/26 km
-
Piau Engaly06 apr
-
0cm
-
30-120cm
Pistesneeuw
26/34 km
76% geopende
-
Saint Lary06 apr
-
20cm
-
15-25cm
Poeder
-/102 km
-
Cauterets19 apr
-
0cm
-
10-110cm
Harde sneeuw
30.1/36 km
83% geopende
-
Artouste - FabrègesGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
Ascou PailhèresGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
Cambre d'AzeGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
CamuracGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
Etang de LersGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
FormiguèresGesloten
-
0cm
-
50-60cm
-
-
100% geopende
-
Gavarnie GèdreGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
GoulierGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
GuzetGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
HautacamGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
Le ChioulaGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
Le MourtisGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
Les Monts d'OlmesGesloten
-
0cm
-
5-20cm
-
-
-
Mijanès - DonezanGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
PuyvaladorGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
Val LouronGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-
Val d'AzunGesloten
-
0cm
-
-
-
-
-

Plan jouw trip

Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Alle rechten voorbehouden.