Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.Privacybeleid
Ok

Gerelateerde regio's: Duitsland, Saksen, Ertsgebergte, Mittelgebirge

Skiwelt Schöneck Seizoens-skipassen

Voeg toe aan vergelijking

Seizoensskipas Skiwelt Schöneck

Als je in de buurt van skigebied Skiwelt Schöneck woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Skiwelt Schöneck. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Skiwelt Schöneck

Kinderen
(2003-2009)
Jongeren
(2000-2002)
Volwassene
()
65+
()
€ 110.00€ 165.00€ 220.00-
Vorverkauf am 09. und 16. Dezember: Erwachsener statt 220,00 EUR nur 180,00 EUR, Jugendlicher statt 165,00 EUR nur 135,00 EUR, Kind statt 110,00 EUR nur 90,00 EUR. Familien-Saisonkarte nur an beiden Vorverkaufstagen: 360,00 (2 Erwachsene + 1 Kind/Jugendlicher, je weiteres Kind/Jugendlicher 60,00 EUR)

Skipasprijzen in Skiwelt Schöneck worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact
Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Skiwelt Schöneck direct in je mailbox!

Sneeuwhoogtes en Snow Alerts!

Advertentie

Advertentie

Nieuwsbrief

Heb jij de Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski app al? Met onze app blijf je op de hoogte van de actuele sneeuwhoogtes in jouw favoriete skigebieden.
Hier downloaden

Advertentie