Dutch
Voeg toe aan vergelijking
Aan favorieten toevoegen

Gerelateerde regio's: Regio Zillertal, Zillertal Arena, Oostenrijk, Tirol

Seizoensskipas Hochkrimml - Zillertal Arena

Als je in de buurt van skigebied Hochkrimml - Zillertal Arena woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Hochkrimml - Zillertal Arena. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Hochkrimml - Zillertal Arena

Laatste update: 24 mei 2019
  • 2005-2013281.00
  • 2001-2004500.00
  • Volwassene625.00
  • 65+-
Speciale aantekening: Saisonkarte gültig in der gesamten Zillertal Arena. Preise für den Zillertaler Superskipass (gültig im gesamten Zillertal): Erw. 771€, Jgdl. 617€, Kinder 347€

Skipasprijzen in Hochkrimml - Zillertal Arena worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact
Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Hochkrimml - Zillertal Arena direct in je mailbox!

Advertentie

Advertentie

Advertentie