Dutch
Voeg toe aan vergelijking
Aan favorieten toevoegen

Gerelateerde regio's: Oberbayern, Duitsland, Europe Overall, Bayrischzell

Seizoensskipas Wendelstein

Als je in de buurt van skigebied Wendelstein woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Wendelstein. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Wendelstein

Laatste update: 16 okt. 2019
  • 2005-2013175.00
  • 2000-2004309.00
  • Volwassene339.00
  • 1955+309.00
Speciale aantekening: Mit der 5-Berge&Co Saisonkarte sind sportliche Familien in der Region bestens für die Wintersaison gerüstet: Gültig in fünf attraktiven Skigebieten - am Wendelstein, in Oberaudorf-Hocheck mit Deutschlands längster Flutlichtpiste und Naturrodelbahn, auf der Kampenwand, dem Hochfelln sowie am Unterberg/Kössen, zahlreiche Extras inbegriffen.

Skipasprijzen in Wendelstein worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact
Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Wendelstein direct in je mailbox!

Advertentie

Advertentie

Advertentie