Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.Privacybeleid
Ok

Gerelateerde regio's: Oberbayern, Duitsland, Beieren, Europa

Spitzingsee - Tegernsee Seizoens-skipassen

Voeg toe aan vergelijking

Seizoensskipas Spitzingsee - Tegernsee

Als je in de buurt van skigebied Spitzingsee - Tegernsee woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Spitzingsee - Tegernsee. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Spitzingsee - Tegernsee

Kinderen
(6-15)
Jongeren
(16-18)
Volwassene
(19+)
65+
(65+)
€ 205.00€ 350.00€ 410.00€ 360.00
Alpen Plus Saisonskipässe sind gültig in den vier Alpen Plus Gebieten: Spitzingsee-Tegernsee, Brauneck-Wegscheid, Wallberg und Sudelfeld.

Skipasprijzen in Spitzingsee - Tegernsee worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact

Laatste nieuws

Sneeuwbericht: Hoezo lente? Massa's verse sneeuw in de Alpen ©Facebook Warth-Schröcken

Sneeuwbericht: Hoezo lente? Massa's verse sneeuw in de Alpen

De afgelopen dagen is er in de Alpen nog eens flink wat verse sneeuw gevallen. De skigebieden meldden tot 100 cm sneeuwval. Waar het bijzonder veel gesneeuwd heeft en wat de actuele sneeuwcondities in de skigebieden zijn, kun je in dit sneeuwbericht lezen.

Volledig artikel

Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Spitzingsee - Tegernsee direct in je mailbox!

Sneeuwhoogtes en Snow Alerts!

Advertentie

Advertentie

Nieuwsbrief

Heb jij de Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski app al? Met onze app blijf je op de hoogte van de actuele sneeuwhoogtes in jouw favoriete skigebieden.
Hier downloaden

Advertentie