Sneeuwhoogtes Isère

De sneeuwhoogte in Isère is momenteel 106% van normaal. De gemiddelde jaarlijkse sneeuwval voor Isère is 200cm. De onderstaande tabel toont de sneeuwbedekking in Isère. Voor elk skigebied vind je de essentiële informatie uit het sneeuwrapport: sneeuwhoogte, open pistes en liften, datum van de laatste sneeuwval, het weer van vandaag. Alle informatie die je nodig hebt om het juiste skigebied in Isère te kiezen.
OpenNaam gebied
Sneeuwval 24 uur24 uur
Diepte basisSneeuw
Open trailsPistes
Open liften
Alpe d'Huez0cm
-
97-220cm
Poeder
-/251 km
58% geopende
60/87
-
Alpe du Grand Serre0cm
-
35-60cm
Natte sneeuw
30/55 km
55% geopende
10/14
-
Auris en Oisans0cm
-
24-97cm
Poeder
-/40 km
67% geopende
10/11
-
Autrans Méaudre0cm
-
40-70cm
Pistesneeuw
34/40
85% geopende
15/18
-
Chamrousse0cm
-
50-110cm
Poeder
-/90 km
-
13/16
-
Col d'Ornon0cm
-
5-25cm
Pistesneeuw
-/8.1 km
38% geopende
1/4
-
Col de Porte0cm
-
40cm
Harde sneeuw
-/29.2 km
-
3/3
-
Gresse en Vercors0cm
-
10-78cm
Pistesneeuw
-/21.5 km
58% geopende
8/11
-
Lans en Vercors0cm
-
20-40cm
Poeder
19.5/25 km
-
6/14
-
Le Collet d'Allevard0cm
-
30-70cm
Pistesneeuw
-/35 km
70% geopende
10/11
-
Les 2 Alpes0cm
-
20-165cm
Poeder
113.9/220 km
-
35/38
-
Les 7 Laux0cm
-
50-150cm
Poeder
0/120 km
-
16/22
-
Les Coulmes0cm
-
20-50cm
Pistesneeuw
2/6 km
33% geopende
2/3
-
OZ 33000cm
-
97-220cm
Poeder
-/251 km
59% geopende
60/87
-
Saint Pierre de Chartreuse0cm
-
20-35cm
Wisselende omstandigheden
10/20 km
50% geopende
4/5
-
Vaujany0cm
-
53-115cm
Poeder
-/53 km
41% geopende
18/25
-
Villard Reculas0cm
-
20-97cm
Poeder
-/16.6 km
58% geopende
7/7
-
Villard de Lans0cm
-
10-100cm
Harde sneeuw
110/125 km
76% geopende
17/18
-
GeslotenNaam gebied
Open DatesOpening
Les Egaux15 jan
-
Saint Hilaire du Touvet10 jan
-
Geen rapport beschikbaarNaam gebied
Sneeuwval 24 uur24 uur
Diepte basisSneeuw
Open trailsPistes
Open liften
Col de Marcieu-
-
-
-
-
-
-
-
Corrençon en Vercors0cm
-
20-40cm
Poeder
-/125 km
93% geopende
20/20
-
Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Alle rechten voorbehouden.