Sneeuwhoogtes Aostadal

De sneeuwhoogte in Aostadal is momenteel 74% van normaal. De gemiddelde jaarlijkse sneeuwval voor Aostadal is 204cm. De onderstaande tabel toont de sneeuwbedekking in Aostadal. Voor elk skigebied vind je de essentiële informatie uit het sneeuwrapport: sneeuwhoogte, open pistes en liften, datum van de laatste sneeuwval, het weer van vandaag. Alle informatie die je nodig hebt om het juiste skigebied in Aostadal te kiezen.
OpenNaam gebied
Sneeuwval 24 uur24 u
3 dgn sneeuwverw.3 dgn sneeuwverw.
Diepte basisSneeuw
Open trailsPistes
Open liften
Cervinia - Breuil5cm
-
13cm
-
5-80cm
Harde sneeuw
-/104 km
-
16/16
-
Champoluc - Monterosa Ski0cm
-
26cm
-
30-50cm
Harde sneeuw
-/29.1 km
-
10/10
-
Courmayeur5cm
-
7cm
-
20-70cm
Harde sneeuw
30/43 km
69% geopende
-
17/20
-
Gressoney-La-Trinité - Monterosa Ski0cm
-
31cm
-
-
-
-/34.1 km
-
8/11
-
La Thuile20cm
-
9cm
-
40-60cm
Harde sneeuw
72/152 km
47% geopende
-
30/38
-
Pila5cm
-
21cm
-
20-30cm
Samengedrukte poeder
20/70 km
28% geopende
-
10/14
-
Enkel weekendsNaam gebied
Sneeuwval 24 uur24 u
3 dgn sneeuwverw.3 dgn sneeuwverw.
Diepte basisSneeuw
Open trailsPistes
Open liften
Antagnod0cm
-
20cm
-
-
-
0/11.4 km
-
2/4
-
Chamois-
-
-
-
10-20cm
Natte sneeuw
-/17.4 km
-
5/5
-
Torgnon-
-
-
-
20-85cm
Harde sneeuw
-/25 km
-
6/6
-
GeslotenNaam gebied
OpeningsdataOpening
Brusson13 dec
-
Champorcher19 dec
-
Cogne19 dec
-
Gressoney-Saint-Jean - Monterosa Ski06 dec
-
La Magdeleine20 dec
-
Ollomont13 dec
-
Rhemes - Notre Dame13 dec
-
Saint Rhemy - Crevacol06 dec
-
Geen rapport beschikbaarNaam gebied
Sneeuwval 24 uur24 u
3 dgn sneeuwverw.3 dgn sneeuwverw.
Diepte basisSneeuw
Open trailsPistes
Open liften
Valtournenche-
-
-
-
15-80cm
Samengedrukte poeder
-/52 km
-
8/9
-
Permanent geslotenNaam gebied
Sneeuwval 24 uur24 u
3 dgn sneeuwverw.3 dgn sneeuwverw.
Diepte basisSneeuw
Open trailsPistes
Open liften
Colle di Joux-
-
-
-
-
-
-/7 km
-
-
-
Valgrisenche-
-
-
-
40-50cm
-
3.5/5 km
70% geopende
-
3/3
-

Plan jouw trip

Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Alle rechten voorbehouden.