Dutch

Skigebieden Valle di Gressoney

Skigebied Gressoney ligt aan de voet van het Monte Rosa-gebergte in de Aostavallei. Skiërs en snowboarders genieten ´s winters van de snelle en moderne skiliften op gevarieerd pistenaanbod, van beginners tot zwarte piste skiërs, voor ieder iets passends.

In het voor jaar bezoeken vele tourskiërs de Gressoney-vallei! Gressoney is een van de weinige skigebieden die zelfs helikopterskiën mogelijk maakt. Door de bosrijke gebieden lopen talloze langlaufloipen, wandelwegen en routes voor sneeuwschoentochten. In Gressoney kun je zelfs ijsklimmen op bevroren watervallen!

Skischolen en beginnerspistes zorgen ervoor dat uw kinderen de eerste afdalingen kunnen maken. In Gressony vind u ook het "Gressoney Sport Haus", de fitness “Palatz” en natuurlijk het wellness centre in de vele hotels en vakantie-appartementen in dit skigebied.

Plan uw vakantie in Gressoney met behulp van sneeuwberichten, webcams, evenementenkalender, sneeuwcondities, vakantiehuizen en weersverwachting van Skiinfo.

0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur

De beste hotels in Valle di Gressoney

* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.