Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.Privacybeleid
Ok

Gerelateerde regio's: Oberbayern, Duitsland, Beieren

Kampenwand Seizoens-skipassen

Voeg toe aan vergelijking

Seizoensskipas Kampenwand

Als je in de buurt van skigebied Kampenwand woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Kampenwand. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Kampenwand

Kinderen
(5-15)
Jongeren
(5-15)
Volwassene
()
65+
()
€ 180.00€ 180.00€ 300.00€ 300.00
Die Jahreskarte der Kampenwandseilbahn ist ab Ausstellungstag Winter und Sommer 1 Jahr gültig. Die Kampenwand-Jahreskarten sind automatisch Familienkarten: Erwirbt ein Erwachsender eine Jahreskarte, ist ein eigenes Kind bis 10 Jahre enthalten. Erwerben beide Eltern eine Jahreskarte sind alle eigenen Kinder bis 15 Jahre enthalten. Eigene Kinder zwischen dem 16. und 19. Lebensjahr sind für € 50,- Aufpreis einschließbar.

Skipasprijzen in Kampenwand worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact

Laatste nieuws

Langlaufen in de Chiemgau: een paradijselijk gebied voor beginnende en recreatieve langlaufers ©Chiemgau Tourismus

Langlaufen in de Chiemgau: een paradijselijk gebied voor beginnende en recreatieve langlaufers

In het natuurgebied ‘Oostelijke Chiemgause Alpen’ vinden langlaufers een enorme verscheidenheid aan loipes.

Volledig artikel

Oud en nieuw in Oostenrijk en Duitsland: heidense feesten en openluchtconcerten

Als je in de Centrale Alpen oud en nieuw wilt vieren, heb je eigenlijk de keus uit twee mogelijkheden: óf je blijft tot zonsopgang doorfeesten, wat je in de bekende feestbestemmingen en grotere steden kunt doen; of je kunt teruggaan naar de wortels van oud en nieuw-tradities, met fakkeltochten e...

Volledig artikel

Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Kampenwand direct in je mailbox!

Sneeuwhoogtes en Snow Alerts!

Advertentie

Advertentie

Nieuwsbrief

Heb jij de Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski app al? Met onze app blijf je op de hoogte van de actuele sneeuwhoogtes in jouw favoriete skigebieden.
Hier downloaden

Advertentie