Dutch

Skigebieden Mölltal

Skiën in het Mölltal kan tussen de skigebieden Ankogel en de Mölltalergletsjer. Beiden beschikken over een goed pistenaanbod en gelden als sneeuwzeker.

De 3122 meter hoge Mölltalergletsjer is met de ondergrondse Tandradbaan „Gletscher-Express“ snel bereikbaar. Het skiseizoen duurt bijzonder lang vanwege de uitstekende sneeuwcondities. Midden in de winter stapelt de sneeuw zich vaak meters hoog op de Mölltalergletsjer.

Het skigebied Ankogel, met de lift vanuit Mallnitz te bereiken, is vooral bekend vanwege zijn kwalitatieve pistes tot op 2.636 meter. Aan het dalstation in Mallnitz zijn er twee skischulen. In febrauri vindt altijd in Mallnitz de „Waterslide Contest“ plaats. Snowboarders proberen hierbij over een 30 meter lang waterbassin te glijden.

Het Mölltal biedt ook langlaufers tientallen loipenkilometers, met een indrukwekkend uitzicht vanaf de 3000 meter hoge Tauernberg. Wilt u op wintersport in het Mölltal, bekijk dan eens de pisteplattegrond, webcam, activiteitenoverzicht, aanbiedingen, weersverwachting en sneeuwhoogtes op Skiinfo.

0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur

De beste hotels in Mölltal

Hotel from outside
10 Herr Siegfried Huber Kleindorf Flattach, 9831
* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.
* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.