Dutch

Skigebieden Lienzer Dolomieten

Eigenlijk zijn de „Lienzer Dolomieten“ als deel van Drauzuges geen officieel deel van de Dolomieten. Toch grenzen ze direct aan het beroemde gebergte en is het bergpanorama net zo indrukwekkend.

De Lienzer Dolomieten omvat de skigebieden Zettersfeld en Hochstein, en zijn uiterst sneeuwzeker. In Lienzer Talboden en de aangrenzende dalen strekt zich een indrukwekkend loipennetwerk uit voor langlaufers.

Wie op wintervakantie gaat in de Lienzer Dolomieten kan kiezen uit het favoriete type skigebied: Zettersfeld is vooral het familievriendelijke skigebied. Het beschikt over voornamelijk eenvoudige pistes en is de hele dag zonnig. In Hochstein is de wintersport echter meer gericht op de gevorderde skiërs en snowboarders, hier vind u vooral uitdagendere pistes.

Wilt u op wintersport in de Lienzer Dolomieten, bekijk dan eens de pisteplattegrond, webcam, activiteitenoverzicht, aanbiedingen, weersverwachting en sneeuwhoogtes op Skiinfo.

0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur

De beste hotels in Lienzer Dolomieten

* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.