Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.Privacybeleid
Ok
Het activiteitenaanbod voor een wintersportvakantie in Innsbruck en omgeving is zeer uitgebreid. Appartementen en hotels zijn er voldoende in de verschillende skigebieden, die ook nog eens elk een eigen karakter hebben. De regio Innsbruck is perfect voor een skivakantie voor beginnende skiërs en snowboarders. Van wandelen en langlaufen tot tourskiën is echter ook mogelijk.

Honderden pistekilometers in de skigebieden van Nordkette, Patscherkofel, Axamer Lizum, Muttereralm, Rangger Köpfl, Glungezer, Schlick2000, Stubaier Gletsjer en Kühtai zijn goed bereikbaar met moderne skiliften. De gratis skibus brengt u comfortabel tot het betreffende dalstation.

Het skigebied Axamer Lizum ligt 18 km van Innsbruck en biedt uitstekende pistes in alle niveaus. Het natuurrijke skigebied Glungezer (12 km van Innsbruck) beschikt over zonnige pises, in het bijzonder geschikt voor families die op wintersportvakantie gaan.

Het wintersportaanbod in Innsbruck zeer omvangrijk en een wintervakantie meer dan waard! Het is natuurlijk niet voor niets dat in Innsbruck al twee keer de Olympische Winterspelen hebben plaatsgevonden.

Plan uw vakantie in Innsbruck met behulp van sneeuwberichten, webcams, evenementenkalender, sneeuwcondities, vakantiehuizen en weersverwachting van Skiinfo.
0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uurOp zoek naar de sneeuw?
Mis geen enkel Powder Alert!Aanmelden!

Advertentie

Advertentie

Advertentie