Dutch
Voeg toe aan vergelijking
Aan favorieten toevoegen

Gerelateerde regio's: Duitsland, Europe Overall, Fichtelgebergte

Seizoensskipas Klausenlifte

Als je in de buurt van skigebied Klausenlifte woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Klausenlifte. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Klausenlifte

Laatste update: 10 okt. 2019
  • Kinderen230.00
  • Jongeren230.00
  • Volwassene290.00
  • 65+-
Speciale aantekening: Gültig ist diese Verbundkarte an den beiden Ochsenkopf-Seilbahnen und Anfängerliften, an den Klausenliften in Mehlmeisel, an der Skischaukel Geiersberg-Hempelsberg in Oberwarmensteinach, am Gehrenlift in Bischofsgrün, am Bleaml-Alm Lift in Neubau, am Tannenberglift in Immenreuth sowie am Skizentrum Großer Kornberg.

Skipasprijzen in Klausenlifte worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact
Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Klausenlifte direct in je mailbox!

Advertentie

Advertentie

Advertentie