Dutch

Skigebieden Corsica

Corsica is een klein bergachtig eiland in de Middenlandse Zee, niet ver van Sardinië en het vaste land van Italë en Frankrijk. Corsica is vooral bekend vanwege zijn ruige kust en het turquoise water. Er zijn drie skigebieden op Corsica: Ghisoni, Val d'Eze en Vergio. Hier kunt u skiën tussen 1400 en 1870 meter hoogte.

Al enkele jaren heeft Corsica de wens om een een nieuw skigebied aan te leggen, in de omgeving van Corte. Het nieuwe skigebied zou plaats moeten bieden aan 30 km pistes tussen 1550 en 2400m.

Het is meestal mogelijk om in Corsica te skiën van december tot april, maar de sneeuwval is er vaak het hevigst in februari en maart. Het weer op het eiland Corsica heeft een aanzienlijk effect op de sneeuw en luchtvochtigheid met zachte temperaturen worden omgezet in de lente vaak omgezet in verse poedersneeuw.

Ter voorbereiding van uw skivakantie in Corsica staan u actuele sneeuwhoogtes, sneeuwbericht, webcams, appartementsuggesties, evenementen en weersvoorspelling op Skiinfo ter beschikking.

0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur

De beste hotels in Corsica

* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.