Dutch
Voeg toe aan vergelijking
Aan favorieten toevoegen

Gerelateerde regio's: Sierra Nevada, North Lake Tahoe, Noord-Californië, Californië, Verenigde Staten, Noord-Amerika, Season Pass Deals, Lake Tahoe

Seizoensskipas Northstar California

Als je in de buurt van skigebied Northstar California woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Northstar California. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Northstar California

Laatste update: 31 jul. 2019
  • 5-12US$489.00
  • Jongeren-
  • 13+US$939.00
  • 65+-
Speciale aantekening: Pricing shown is for the full Epic Pass. Click Purchase for most up to date season pass pricing and to buy a season pass.

Skipasprijzen in Northstar California worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact

Laatste nieuws

City & ski eldorado voor liefhebbers van kunst, cultuur en sport! ©Micaela Romani

City & ski eldorado voor liefhebbers van kunst, cultuur en sport!

Een bezoek aan Denver en Breckenridge in Colorado, USA.
Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Northstar California direct in je mailbox!

Advertentie

Advertentie

Advertentie