Dutch

Skigebieden Ausseerland/Regio Salzkammergut

Een skivakantie in Ausseerland–Salzkammergut is van december tot Pasen mogelijk op natuurlijke sneeuw. De Loser, huisberg van Salzkammergut in Stiermarken, is vaak al besneeuwd als andere wintersportgebieden nog op de eerste sneeuw wachten. Tijdens uw wintersportvakantie in Ausseerland – Salzkammergut geniet u van veel zonnenrijke en nevelvrije dagen.

Door de talrijke skiliften voor skiërs, snowboarders zijn er nauwelijks wachttijden en bent u zo onderweg op de pistes van skigebied Loser-Altaussee en Tauplitzalm. Diepsneeuwfans zijn er uitstekende afdalingen mogelijk van boven de boomgrens.

Grootste wintersportgebeid van de regio is skigebied Tauplitzalm. Veel pistenkilometer, moderne liften en besneeuwinstallaties garanderen een vlotte service tijdens uw skivakantie.

Ter voorbereiding van uw skivakantie in Ausseerland-Salzkammergut staan u actuele sneeuwhoogtes, sneeuwbericht, webcams, appartementsuggesties, evenementen en weersvoorspelling op Skiinfo ter beschikking.

0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur

De beste hotels in Ausseerland/Regio Salzkammergut

* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.