Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.Privacybeleid
Ok

Gerelateerde regio's: Zeeland, Nederland

Skidome Terneuzen Seizoens-skipassen

Voeg toe aan vergelijking

Seizoensskipas Skidome Terneuzen

Als je in de buurt van skigebied Skidome Terneuzen woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Skidome Terneuzen. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.
Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact

Laatste nieuws

Met je kleuter op skiles ©Jurgen Groenwals

Met je kleuter op skiles

Reeds dagenlang krijg ik dezelfde reeks vragen: "Wanneer gaan we nu skiën? Hoeveel keer moet ik nog slapen vooraleer ik ga skiën? Mag ik volgende keer mee met jou als je gaat skiën?" Op de echte skivakantie is het voor ons vierjarig dochtertje nog even wachten tot de Paasvakantie. Maar om alvast ...

Volledig artikel

Valentijn in de sneeuw ©Jack Affleck

Valentijn in de sneeuw

14 februari staat in het teken van de geliefden. En wat is er mooier dan Valentijn in de sneeuw te vieren. We geven je alvast negen mogeliijkheden om samen met je geliefde een heerlijk romantische tijd te beleven. Of misschien wel de liefde van je leven te vinden.

Volledig artikel

De beste skischool van de Benelux ©Skidôme

De beste skischool van de Benelux

De skischool van Skidôme heeft ruim dertig jaar eervaing en biedt een gevarieerd lesaanbod. Skidôme werkt enkel met gediplomeerde leraren die een passie hebben voor lesgeven en wintersport.

Volledig artikel

Wintersporters (in spe) starten winterseizoen bij Skidôme Terneuzen ©Skidôme open dagen Terneuzen succes

Wintersporters (in spe) starten winterseizoen bij Skidôme Terneuzen

Op 11 en 12 oktober vierde Skidôme Terneuzen met haar gasten de opening van een nieuw wintersportseizoen. Nadat duizenden bezoekers een week eerder bij Skidôme Rucphen langs kwamen, liepen ook de pistes van Terneuzen vol met wintersportliefhebbers. Naast alle ervaren wintersporters op de piste kw...

Volledig artikel

Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Skidome Terneuzen direct in je mailbox!

Sneeuwhoogtes en Snow Alerts!

Advertentie

Advertentie

Nieuwsbrief

Heb jij de Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski app al? Met onze app blijf je op de hoogte van de actuele sneeuwhoogtes in jouw favoriete skigebieden.
Hier downloaden

Advertentie