Dutch

Beleef de magie van Val Thorens dit oudjaar vanuit je eigen huis!

30ste december 2020 | Skiinfo

Skigebieden in dit artikel: Val Thorens

Val Thorens Summit Mix

Val Thorens Summit Mix

Copyright: OT Tourisme Val Thorens

Als je ooit in het Franse Val Thorens over de sneeuwwitte pistes hebt geskied, ken je vast de beroemde 360 Bar en de Malaysia Club. Helaas is skiën voorlopig nog niet mogelijk in Frankrijk en van de legendarische après-skifeestjes in Val Thorens kunnen we al helemáál dromen. Dat vond Val Thorens toch echt te ver gaan en daarom komt er speciaal voor alle sneeuwfans op oudejaarsavond een unieke livestream vanuit de Franse bergen.  

  - © Val Thorens Réservation
Copyright: Val Thorens Réservation

DJ Mike, DJ Lawik en het Vendredi Duo hebben samen een speciale set in elkaar gedraaid, de Val Thorens Summit Mix, om het berggevoel op de avond zelf bij alle Val Thorens-fans opnieuw tot leven te wekken. Vorig jaar was Val Thorens rond deze tijd nagenoeg helemaal volgeboekt, dus de dj’s hopen bij zo veel mogelijk vakantiegangers van toen de mooiste herinneringen aan het resort terug naar boven te brengen. 

Als je een typische Val Thorens-avond wil beleven, tune dan op oudejaarsavond om 21.30 uur in op een van de social mediakanalen van de wintersportbestemming om de Val Thorens Summit Mix te luisteren. Daar kom je helemaal in die zorgeloze, feestelijke Folie Douce-sfeer waar het hoogste resort in Europa bekend om staat. Het concept is simpel: tussen 21.30 en 0.30 uur dans je non-stop op de waanzinnige beats van de dj’s, met als kers op de taart zicht op de besneeuwde toppen van het hoogste skidorp in Europa. 

Après-ski in La Folie Douce  - © OT Val Thorens

Après-ski in La Folie Douce

Copyright: OT Val Thorens

Aurélien Astre, Events & Animatie Manager in Val Thorens: “Al tien jaar lang is oudejaarsavond een onmisbaar event in Val Thorens, maar dit jaar laat de situatie het helaas niet toe om allemaal samen te komen en met de voeten in de sneeuw het nieuwe jaar in te zetten. Dus zet het geluid wat harder, open een flesje champagne en laten we virtueel afspreken op 31 december om 21.30 uur voor drie uurtjes feest met een fantastisch winterse achtergrond!”

 

 

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!