Dutch

Met de Julbo Paddle op het meer van Genval

17de mei 2018 | Skiinfo

Sunset Stand up Paddle session

Sunset Stand up Paddle session

Copyright: Dimitri Papageorges/Vanessa Jansen

Op een uitnodiging om bij zonnige valavond te komen 'suppen' op het meer van Genval hoeven wij nooit erg lang na te denken. En wat meer is, Julbo voorzag ons meteen van haar nieuwste outdoorsportbril.

Julbo, gespecialiseerd in sportbrillen sinds 1888, kondigt voor de lente en zomer van 2018 drie nieuwe monturen aan voor verschillende outdoordisciplines. De drie modellen zijn compatibel met de befaamde en vooruitstrevende REACTIV-technologie van het merk. De technolgie bewijst zijn daadkracht in diverse sportieve outdoordisciplines. Afhankelijk van de lichtintensiteit passen de glazen zich automatisch aan om een perfect zicht ongeacht de weersomstandigheden, te verzekeren.

Softe sporten kunnen op steeds meer belangstelling rekenen! De focus ligt veel meer op het gezellige karakter en welzijn tijdens het dagelijkse leven dan op de sportieve prestatie. Welk ook het niveau is waarop je een sport beoefent, voor een outdoor activiteit heb je de hoogst mogelijke bescherming nodig.  Het is op deze momenten dat Julbo je in alle omstandigheden beschermt. Een cool design combineert deze zomer een sportief temperament met elegantie.

PADDLE : drijven, fixeren, verleiden

Heb jij je al eens gewaagd aan Stand Up Paddle? Dit is DE trendy discipline bij uitstek sinds enkele zomers die ook in België een opgang kent. SUP en de surf spirit veroveren elk strand, elke oever van een meer en elke meander van een rivier. De nieuwe supersterren van Stand Up Paddle lopen over het water! Met de Paddle heeft Julbo de perfecte mix tussen techniek en beachstyle gevonden. De vernieuwende bouw van het montuur omhult duizenden miniscule luchtbelletjes die het montuur drijvend maken. Dankzij GripTech bij de montuurarmen en GripNose blijft het montuur op zijn plaats zitten en tart het de wind, golven en schokken zonder dat je bang moet zijn om te vallen. Dankzij zijn rechthoekig ontwerp met een Californische touch kan je deze zonnebril overal mee naar toe nemen : op het water, op het strand, … 

Onze eerste indrukken waren alvast veelbelovend. Bij een ondergaande zon en dus snel wisselende omstandigheden behielden wij perfect zicht. De bril zit goed en ziet er bijzonder goed uit. En ja, ... hij drijft wel degelijk. Niet enkel in een bokaal. 

Fotogalerij

Sunset Stand up Paddle session - © Dimitri Papageorges/Vanessa Jansen
Sunset Stand up Paddle session - © Dimitri Papageorges/Vanessa Jansen
Sunset Stand up Paddle session - © Dimitri Papageorges/Vanessa Jansen
Sunset Stand up Paddle session - © Dimitri Papageorges/Vanessa Jansen

Alles weergeven

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!