Dutch

Internationale sterren en een vleugje Hollywood in Hintertux

17de november 2017 | Skiinfo

Skigebieden in dit artikel: Hintertux

Ed Sheeran, de opname van 'Perfect'

Ed Sheeran, de opname van 'Perfect'

Perfect - dat is de naam van de nieuwe romantische hit van 's werelds meest succesvolle singer-songwriter Ed Sheeran. De video-shoot die bij deze song hoort, was ook perfect.

Tijdens een geheime missie werd elk detail minutieus gepland een paar dagen voor de start van de shooting, midden oktober 2017. De Hintertux-gletsjer bleek een meer dan ideale opnamelocatie. Samen met de in Seattle gevestigde filmmaatschappij Anonymous Content werden de filmlocaties geïnspecteerd, de scènes vastgelegd en de apparatuur besproken. Na de clips van 'Shape of you' en 'Galway Girl', goed voor miljarden views, is 'Perfect' alweer de derde video op rij die wordt geproduceerd door het bekroonde Amerikaanse bedrijf.


Toen was het eindelijk tijd: de draaidagen begonnen. Iedereen was nieuwsgierig hoe de Britse superster Ed Sheeran en de vrouwelijke hoofdactrice Zoey Deutch ver van de mediageruchten deze clip zouden opnemen.

Fotogalerij

Ed Sheeran, de opname van 'Perfect'
Ed Sheeran, de opname van 'Perfect' - © Bezi Freinademetz
Ed Sheeran, de opname van 'Perfect' - © Bezi Freinademetz
Ed Sheeran, de opname van 'Perfect' - © Bezi Freinademetz

Alles weergeven

De volgende drie dagen waren gevuld met een strak schema. Verschillende scènes op verschillende locaties stonden op zeer korte tijd op het programma. Onder andere locaties werd de clip opgenomen in de panoramabar in het Tuxer Fernerhaus, op de Sommerbergalm, in het Hohenhaus Tenne en op het treinstation van Mayrhofen. De wereldsterren waren vooral onder de indruk van de adembenemende zonsondergang op de Gefrorene Wand op 3250 meter hoogte. Zelfs de perfect geprepareerde pistes werden uitvoerig getest tijdens een nachtopname en inspireerden het internationale filmteam. De finale was een zeer uitgebreide shoot in Hintertux, waar de weg tussen het Hohenhaus Tenne en het Hotel Neuhintertux werd herschapen in een typisch Amerikaans kerstlandschap met talloze kleurrijke lichten en kunstsneeuw.

De video-opname van Ed Sheeran's song 'Perfect' op de Hintertux-gletsjer was een geweldig schouwspel en zal voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring blijven. Vooral de natuurlijkheid en het vriendelijke karakter van Ed Sheeran en Zoey Deutch maakten grote indruk. Dankzij de uitzonderlijke kunstenaar gaan de foto's van Hintertux de wereld rond en bieden ze een geweldige advertentiewaarde voor de hele regio.

Het geweldige resultaat:

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!