Dutch

Feel Alive met een Helly Hansen gratis skipas

28ste november 2016 | Skiinfo

Skigebieden in dit artikel: Chamonix Mont-Blanc, Avoriaz

Helly Hansen SkiFree

Helly Hansen SkiFree

Copyright: Helly Hansen

Wanneer was het de laatste keer dat je nog voelde dat je “leefde “? Stond je toen op de top van een berg?  Was je toen ergens midden op de oceaan ? Skien is een geweldige manier om te voelen dat je ECHT leeft en dat komt mooi uit want de winter is gearriveerd!   

Heb je nog nieuwe uitrusting nodig voor dit komende ski-seizoen ? Zo ja, kies dan verstandig en je kunt profiteren van een gratis ski-pas!  Het enige wat jij hoeft te doen, is uit te kijken naar de 'Ski Free-'hangtags op Helly Hansen skijassen- en broeken. Deze jassen en broeken zijn beschikbaar bij een hele reeks toonaangevende wintersportwinkels. En zo kun je genieten van gratis skipas of een 'twee-voor-één-pas' in een van de veertig deelnemende skigebieden wereldwijd. Aspen, Chamonix, maar ook Avoriaz, Silvretta Montafon en Arosa Lenzerheide om er maar een paar te noemen. Klik hier om de volledige lijst van deelnemende skigebieden te ontdekken.

  

Het overgrote deel van het Helly Hansen winteraanbod van jassen en broeken maakt deel uit van het 'FreeSki-programma'. Daarin begrepen het bekroonde Elevation Shell jacket dat speciaal ontwikkeld werd door professionele big mountainskiërs. Helly Hansen-ambassadeur Aurélien Ducroz noemt het "mijn favoriete product, in de eerste plaats voor de vorm, maar ook vanwege de zeer sterke stof en de snit die je totale bewegingsvrijheid geeft." Een overzicht van alle producten met een 'SkiFree'-hangtag vind je hier.

Waar wacht je nog op? Pak je spullen en je gratis skipas. Ga buiten en 'feel alive!' 

Wil je nog meer inspiratie op doen voor #feelalive momenten op de sneeuw? Geniet dan van de nieuwe Helly Hansen-video of check hellyhansen.com/alive.

Video

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!