Dutch

Swatch Freeride World Tour opnieuw van start

21ste januari 2016 | Skiinfo

Skigebieden in dit artikel: Vallnord / Arcalís

Jonathan Charlet

Jonathan Charlet

Copyright: www.freerideworldtour.com / David Carlier

Het wachten is voorbij. Liefhebbers van waanzinnig spectaculaire freeride-actie kunnen vanaf morgen hun hartje weer ophalen tijdens de Swatch Freeride World Tour. Je leest het goed, morgen 22 januari. Door de recente sneeuwval en de uitstekende condities waarin de wedstrijdhelling zich momenteel bevindt, is beslist de wedstrijd reeds op vrijdag te houden.

De beste freeriders ter wereld, zowel in ski als snowboard, maken zich op om in het verborgen freeride-eldorado wat Vallnord-Arcalís is, hun tricks en skills aan de jury en de toeschouwers te tonen. In vijf manches gaan we op zoek naar opvolgers voor Rodney George (ski heren), Eva Walkner (ski dames), Jonathan Charlet (snowboard heren) en Estelle Ballet (snowboard dames).

Kan je er niet live bij zijn? Niet getreurd, alle manches van de Freeride World Tour zijn via livecast te volgen. Commentatoren van dienst zijn Dave Mailman en expert freeride-analist Martin Winkler.

Te volgen via freerideworldtour.com , dailymotion.com , youtube.com.

Geniet alvast van deze vooruitblik:

Video

 

 

Jonathan Charlet  - © www.freerideworldtour.com / David Carlier

Jonathan Charlet

Copyright: www.freerideworldtour.com / David Carlier

Freeride World Tour in Vallnord-Arcalis.  - © www.freerideworldtour.com / David Carlier

Freeride World Tour in Vallnord-Arcalis.

Copyright: www.freerideworldtour.com / David Carlier

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!