Dutch

The Kart 6 - het ultieme ski- of snowboard transport

16de april 2015 | Skiinfo

The Kart 6 - het ultieme ski- of snowboard transport- ©Snokart

Snokart - The Kart 6

Copyright: Snokart

Elke ski- of snowboardenthousiasteling kent het probleem: hoe krijg je nu weer je ski's of snowboard op een fatsoenlijke manier op de pistes?

We hebben met veel te grote en zware tassen - zonder wieltjes - op en af trappen gezeuld. We staken veel te grote zakken in veel te kleine autootjes. Aan de check-in op de luchthaven brak het angstzweet ons uit omdat we daar weer eens met extra bagage en skiboots kwamen aanzetten. We betaalden extra voor te lange of te zware bagage.

Het SkoKart-team spreekt uit ervaring. Daarom hebben zij lang en goed nagedacht om sneeuwsportbagage eindelijk echt handelbaar te maken. Ze ontwikkelden, tekenden en probeerden de Snokart en meer bepaald The Kart 6 uit. En bekwamen een resultaat waar ze meer dan tevreden over kunnen zijn. 

The Kart 6 is een modulair bagagesysteem, bestemd om de reis van thuis naar de pistes zo stressvrij en economisch mogelijk te laten verlopen. The Kart 6 bestaat uit drie afzonderlijke, veelzijdige en handelbare zakken, die naargelang de noden van je trip, afzonderlijk of gezamenlijk gebruikt kunnen worden.

Video

Makkelijk in te pakken, te dragen, te laden. The Kart 6 biedt je zes verschillende bagage-combinaties. Ongeacht of je vliegt, rijdt of de trein naar jouw winterparadijs neemt, Snokart en The Kart 6 bieden je zoveel opties. Daar kan geen enkele tas tegenop.

Dit is het ultieme ski- of snowboard bagagedesign waarmee je niet enkel eventuele toeslagen op de luchthaven uitspaart, maar dat je ook prima voor de zomervakantie of een weekendje-weg kan gebruiken!

Meer info over SnoKart 6 en andere SnoKart modellen op http://www.snokart.com

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!