Zaterdag 13 December: Ski Club Openochtend

Op zaterdag 13 december bent u van harte welkom op onze kennismakingsochtend met Ski Club Uithof. Tijdens deze ochtend wordt u geïnformeerd over het programma van onze skiclub en gaat u met onze trainers de piste op.
De trainers zullen u mee de piste opnemen om een introductie van de skiclub-trainingen te geven. Deze introductie op de piste gaat door van 10u tot  11u. De uren ervoor en erna kan je alle verdere informatie verkrijgen.

Deze ochtend is gratis.

Info Ski Club Uithof
Een dynamische sportieve training met nadruk op plezier en techniek, waarmee je een basis kunt leggen voor meer skills.

Prestatie, Racing en Freestyle. 

Tijdens de trainingen leer je sportief, dynamisch skiën en je techniek te verbeteren. Materiaalkennis en wax- en slijpclinics behoren ook tot de training en natuurlijk staat plezier centraal! 

De trainingen zijn voor zowel volwassenen als kinderen. 

Volwassenen 

Een skiclub voor volwassenen vanaf 18 jaar. Onder begeleiding van trainers werk je aan je skivaardigheid, waarbij progressie en gezellig samen zijn voorop staan. Tijdens de training leer je hoe je je techniek kan verbeteren door tips van specialisten. Sportief, dynamisch skiën en materiaalkennis zijn onderdeel van de trainingen. Daarnaast leer je ook hoe je moet waxen en slijpen en zijn er gezellige thema-avonden! 

Deelname is toegestaan voor iedereen vanaf 18 jaar met voldoende skivaardigheid. Hieronder wordt verstaan: parallel skiën en zelfstandige liftbediening of niveau 4 afgerond. De Skischool Uithof levert professionele begeleiding en de trainingen zijn elke donderdag van 20 tot 22 uur. 

De trainingen starten in november, de exacte data volgen zo snel mogelijk. 

Kinderen 

Tijdens de trainingen leer je hoe je je techniek kan verbeteren en natuurlijk de nodige materiaalkennis. Er worden wax- en slijpclinics en lawinekunde gegeven. Saai? Natuurlijk niet! Het belangrijkste tijdens de training is namelijk de FUN-factor! 

Trainingen worden gegeven in verschillende leeftijdsgroepen:
- Leeftijd 6 t/m 12 jaar
- Leeftijd 13 t/m 17 jaar 
- Freestyleteam 12 t/m 17 jaar

Voorwaarden tot deelname is minimaal niveau 3/4 of door toetsing toegelaten worden. Kinderen kunnen ook worden voorgedragen vanuit de skischool/instructeur.  

De Uithof levert professionele begeleiding en er zal 1 leraar per 10 kids zijn. Je traint 1 keer per week, 1,5 uur. 

De trainingen starten in november, de exacte data volgen zo snel mogelijk. 

 

Tarieven 

Volwassenen                  € 32,50 per maand (inclusief jaarkaart) 
Kids                              € 29,50 per maand (inclusief jaarkaart)