De zomervakantie zit erop, de scholen zijn weer begonnen. Tijd om alvast eens na te denken over de wintersportvakantie. Wil je deze winter naar de sneeuw? De Alpen Expres of De Ski-Trein brengen je er probleemloos naar toe. Geen last van files of slecht weer maar ontspannen slapend reizend naar de wintersport. Uiteraard eerst een gezellig drankje in je coupé of het barrijtuig. 's Ochtends na het ontbijt ben je in de sneeuw! Je reist met ons nu ook vanaf Amsterdam ( en uiteraard Utrecht, Den Bosch en Venlo) iedere vrijdagavond rechtstreeks naar Oostenrijk en zelfs Italië.

De Verkoop is heel goed van start gegaan, zo goed dat wij hebben moeten besluiten om extra voordeelklase tickets beschikbaar te stellen. Op een groot aantal data reis je dus al vanaf €80,- ( De Ski-Trein) of €125,- (Alpen Expres) retour. Maar het gaat hard, zorg dat je er snel bij bent als je van dit voordeel wilt profiteren! Ook voor de Krokus en kerst en oud- en nieuwjaarsvakantie is de vraag groot dus wacht niet te lang met reserveren!

Service tot aan het hotel

Als je met de Alpen Expres of De Ski-Trein reist laten we je niet aan je lot over op het station in Oostenrijk. Vanaf de 15 meest populaire stations in Oostenrijk kun je via ons, direct bij boeking, een voordelige transfer naar je accommodatie regelen. De taxi of bus staat dus bij aankomst te wachten en brengt je meteen naar je hotel of appartement en haalt je daar ook weer op voor de terugreis. Deze unieke service bieden wij al aan vanaf slechts €10,- p.p. retour! We brengen je ook vanaf Innsbruck naar Italië.  Low fare, great care!

Meer informatie en boekingen via de website van Skitrein