Wist jij dat je op de Kitzsteinhorn gletsjer tien maanden kunt skiën? Maar ook reizigers die in de zomer naar Oostenrijk afreizen, hoeven zich hier zeker niet te vervelen. Zell am See-Kaprun biedt namelijk een breed scala aan mogelijkheden voor bergenthousiastelingen die op zoek zijn naar een actieve zomervakantie.

Schitterende wandelroutes
Zo kan op de Kitzsteinhorn, de Schmittenhöhe of de Maiskogel heerlijk gewandeld worden. Aan het begin van het nationale park Hohe Tauern heb je de keuze uit maar liefst 400 kilometer aan bewegwijzerde wandelroutes voor wandelaars van elk niveau, of je nou op zoek bent naar een makkelijke wandeling voor met de kids of het pittige werk. Een bijzondere aanrader voor kinderen is de "Schmidolins vuurdoop"-route, met vele activiteitenpunten.

Fietspaden en andere outdoor activiteiten
Naast de prachtige wandelroutes zijn er ook fantastische mogelijkheden voor fietsers. Van sportief mountainbiken tot gezellig een rondje fietsen om de pittoreske Zeller See: het kan allemaal. De regio beschikt over een fietspadennetwerk van meer dan 240 kilometer. Het Salzburger Land biedt in totaal maar liefst 1300 fietskilometers. Genoeg keuze dus!

Wie het aandurft, kan paragliden of deltavliegen om te genieten van een schitterend uitzicht op de drieduizenders van de Hohe Tauern. Bovendien vind je in deze vakantiebestemming twee fantastische 18-hole golfbanen.
 
De Zell am See-Kaprun Sommerkarte
Met de Zell am See-Kaprun Sommerkarte heb je gratis toegang tot meer dan 20 attracties, waaronder musea, zwembaden en boottochten. De kortingskaart is gratis verkrijgbaar bij de deelnemende accommodatie-aanbieders. Meer informatie


Kijk voor meer informatie over een zomervakantie in Zell am See-Kaprun op de officiële website