Deze App is niet alleen super handig, en de meest gedownloade wintersport App ter wereld, maar je maakt ook nog kans op mooie prijzen!

Wanneer je de Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski App download maak je automatisch kans op coole prijzen. Skiinfo verloot gedurende het hele skiseizoen prijzen, en iedereen die de App gedownload heeft maakt automatisch kans. Zo maak je onder meer kans op skipassen voor een skidag in Nederland, KEEN Revel II schoenen, O’Neill Soft Gear, EOFT Outdoor DVD’s, Wintersportgids en ‘Powder Addict’ Shirts van Skiinfo.

Wat moet je hiervoor doen? Alleen de Skiinfo App downloaden, winnaars worden automatisch via een push-message in de app op de hoogte gesteld. Iedere maand maak je kans op prijzen.

De Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski App behoort wereldwijd tot de meest gedownloade wintersport apps, en dat is niet zomaar. Hij is uiterst functioneel wanneer je onderweg bent en ter plaatse meteen de beste skicondities wilt opzoeken.

De App bevat up-to-date gegevens van alle skigebieden met sneeuwhoogtes, laatste sneeuwval, webcams, weersverwachting, sneeuwgeschiedenis tot complete pistekaarten.

Bovendien kun je kostenloos aanmelden voor snow alerts van je favoriete skigebieden en zijn er crowd sourced snow reports met reacties en skitips van andere wintersporters.

 “Deze app geeft dat geweldige skigevoel weer. Super om de alerts te ontvangen van de skigebieden waar ik ben geweest en naar toe ga.”

De app kan gratis gedownload worden in iTunes of Google Play