Deze zondag is je laatste kans om mee te doen aan "Rock the Shot" in het Oostenrijkse [R525R, Snowpark Gastein]. Bij dit evenement gaat het om een dag lang met zijn allen plezier beleven en stunten in het funpark - met als klap op de vuurpijl dat je capriolen hierbij door professionele fotografen vastgelegd worden. Daarbij maak je ook nog eens de kans om in de prijzen te vallen.

Eerder dit seizoen vonden al een aantal van deze jamdagen plaats. (De resultaten van eerdere fotosessies zijn op de site van het park te bewonderen - link onderaan dit artikel.) Bij "Rock the Shot" worden enthousiaste freestylers uitgenodigd om te komen laten zien wat ze in huis hebben. Na afloop worden de foto's die hierbij zijn ontstaan op de Facebook pagina van Snowpark Gastein geplaatst. Hier kunnen mensen hun stem uitbrengen op de meest spectalaire foto. De winnaar mag een goodie package in ontvangst nemen.

Het Snowpark Gastein is een waar paradijs voor freestylers. Het park wordt perfect onderhouden en dageljks geshapet door designer Jonas Ernst en zijn team. Kickers, rails, boxen en jibs voor alle niveaus: hier vind je alles wat je hartje begeert. Je samen met andere fanatiekelingen een dag lang uitleven in het lentezonnetje is een mooie manier om het seizoen af te sluiten.

Meer informatie. . .