Vanaf dit weekend is in de Oostenrijkse Ski amade de seizoenspas voor het skiseizoen 2011/2012 geldig. Als je deze seizoenspas in de voorverkoop aanschaft, dat wil zeggen vóór 6 december, profiteer je van een speciale korting.

Normaal gesproken kosten Ski amade seizoenspassen voor volwassenen 486 euro, maar vóór 6 december zijn ze voor 455 euro per stuk verkrijgbaar. Voor jongeren is de korting nog extremer: 187 euro in plaats van de normale prijs van 355 euro. Een kinderseizoenspas kost in de voorverkoop 120 euro en daarna 195 euro. De Ski amade seizoenspas is geldig van 5 november 2011 tot 1 mei 2012. Meer dan genoeg tijd dus om te genieten van de 860 pistekilometers van deze topregio, die uit vijf aaneengesloten skigebieden bestaat.

Is een seizoenspas jou iets te veel van het goede, maar weet je wél nu al zeker dat je dit seizoen weer naar de Ski amade wilt? Ook voor een korter verblijf komt dit skigebied met een aantrekkelijke mogelijkheid: “4 halen, 3 betalen”. Vier overnachtingen en vier dagen over de piste zoeven en daarbij de vierde dag (en nacht) cadeau krijgen. Dat betekent dat je tot 25% van de kosten spaart.

Dit aanbod geldt vanaf 1 december tot kerst, en dan in verschillende tijdsperiodes na de feestdagen. Kijk voor een overzicht op de link onderaan dit artikel. Het arrangement kan binnenkort via de Ski amade homepage geboekt worden.

Meer informatie: skipas in de voorverkoop; 4=3 arrangement