Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.Privacybeleid
Ok

Gerelateerde regio's: Tsjechië, Reuzengebergte

Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky Seizoens-skipassen

Voeg toe aan vergelijking

Seizoensskipas Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky

Als je in de buurt van skigebied Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky

Kinderen
(6-14)
Jongeren
(14-18)
Volwassene
(18-65)
65+
(65+)
CZK 7700.00CZK 9000.00CZK 11000.00CZK 9000.00
Online kopen
Cena v předprodeji do 31.10.2017 8500 Kč dospělý, 6900 Kč junior/senior, 5900 Kč děti. Ceny uvedené v tomto ceníku jsou platné od 15.12.2017.

Skipasprijzen in Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact
Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Rokytnice nad Jizerou - Horní Domky direct in je mailbox!

Sneeuwhoogtes en Snow Alerts!

Advertentie

Advertentie

Nieuwsbrief

Heb jij de Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski app al? Met onze app blijf je op de hoogte van de actuele sneeuwhoogtes in jouw favoriete skigebieden.
Hier downloaden

Advertentie