Dutch

Wat is het laatste nieuws uit Indoor Ski Areas? Wij houden je op de hoogte van het nieuws uit de skigebieden. Wedstrijden en evenementen, reisberichten, lifestyle nieuws of speciale aanbiedingen: Skiinfo zet het voor je op een rijtje en biedt tevens uitgebreide informatie over de verschillende skigebieden. Neem dus regelmatig een kijkje op deze pagina.

Het sneeuwt in Antwerpen - Aspen officieel geopend ©HeadLime

Het sneeuwt in Antwerpen - Aspen officieel geopend

Exact 1 jaar een dag nadat de sloophamer de oude borstelpiste neerhaalde, is in Wilrijk de indoorsneeuwbaan Aspen o...

Zwitserland hoofdpartner van nieuwe indoor skibaan Aspen ©Aspen

Zwitserland hoofdpartner van nieuwe indoor skibaan Aspen

Zwitserland Toerisme en de regio Wallis zijn de exclusieve partners van de 12000m2 grote skibaan, Aspen in Antwerpe...

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!

Wordt getoond: 1 - 10 van 194 Artikels

1|2|3|4|5
 • Skidôme breidt sponsorprogramma uit met groot talent ©Skidôme Rucphen

  Skidôme breidt sponsorprogramma uit met groot talent

  Vanaf augustus 2015 is Skidôme trotse sponsor van freestyle snowboarder Niek van der Velden. Met de uitbreiding van het aantal Skidôme Riders hoopt Skidôme het jong ski- en snowboard talent in Nederland te ondersteunen.

  15de juni 2015

 • Veel ski- en snowboardtalent tijdens Dutch Cup Big Air Skidôme Rucphen ©Skidôme Rucphen

  Veel ski- en snowboardtalent tijdens Dutch Cup Big Air Skidôme Rucphen

  Zondag 17 mei was Skidôme Rucphen decor voor Nederlandse en Belgische freestyletalenten tijdens Dutch Cup Big Air. Maar liefst 64 snowboarders en freeskiërs streden met elkaar in deze spannende wedstrijd, die deel uitmaakt van het nationale indoorcircuit. Opvallend belanden veel boarders en skiërs uit de lokale teams bij Skidôme Rucphen en Terneuzen in de prijzen.

  18de mei 2015

 • Dutch Cup Slopestyle Skidôme Terneuzen ©Skidôme

  Dutch Cup Slopestyle Skidôme Terneuzen

  Terwijl voor velen het wintersportseizoen wordt afgesloten, gaan de meest fanatieke freestyle snowboarders en freeskiërs nog even door in eigen land. Zondag 10 mei strijden de beste slopestylers tijdens de Dutch Cup Slopestyle in Skidôme Terneuzen.

  4de mei 2015

 • Eerste Snow College Challenge succes ©Snow College

  Eerste Snow College Challenge succes

  Zondag 26 april organiseerde Snow College voor het eerst de Snow college Challenge, een speciaal evenement voor Belgische en Nederlandse wedstrijdskiërs, sneeuwsportleraren en sportieve wintersporters. Ruim 60 leden kwamen naar de pistes van Skidôme Terneuzen om deel te nemen aan clinics, wedstrijden en een feestelijke BBQ.

  30ste april 2015

 • Tuben! ©tuben in De Uithof komt terug!

  Tuben!

  Tuben

  14de april 2015

 • Met je kleuter op skiles ©Jurgen Groenwals

  Met je kleuter op skiles

  Reeds dagenlang krijg ik dezelfde reeks vragen: "Wanneer gaan we nu skiën? Hoeveel keer moet ik nog slapen vooraleer ik ga skiën? Mag ik volgende keer mee met jou als je gaat skiën?" Op de echte skivakantie is het voor ons vierjarig dochtertje nog even wachten tot de Paasvakantie. Maar om alvast een beetje meer beslagen op het ijs/sneeuw te komen, trekken we richting Skidôme Terneuzen voor een reeks lessen.

  25ste maart 2015

 • Skidôme-rider Erik Bastiaansen wereldkampioen ©Skidôme

  Skidôme-rider Erik Bastiaansen wereldkampioen

  Hij kwam, deed een perfecte final run en overwon: 17-jarig Skidôme rider Erik Bastiaansen pakt wereldtitel op het WK voor junioren in China (Yabuli).

  12de maart 2015

 • Skidôme talenten Erik en Ziggey op weg naar WK in China ©Skidôme

  Skidôme talenten Erik en Ziggey op weg naar WK in China

  Het is zover, Skidôme talenten Erik Bastiaansen en Ziggey van Bouwhorst zijn op weg naar China voor het jeugd wereldkampioenschap snowboarden in Yabuli. Woensdagavond stapten zij op het vliegtuig om zich de komende dagen voor te bereiden op het onderdeel slopestyle. De wedstrijd vindt op 10 maart plaats.

  5de maart 2015

 • Ijskarten ©De Uithof

  Ijskarten

  Slippende banden, spikes die zoeken naar grip op het ijs, hevig driftend gaat de speciaal geprepareerde kart de bocht door … IJskarten in de Uithof is terug

  11de februari 2015

 • Valentijn in de sneeuw ©Jack Affleck

  Valentijn in de sneeuw

  14 februari staat in het teken van de geliefden. En wat is er mooier dan Valentijn in de sneeuw te vieren. We geven je alvast negen mogeliijkheden om samen met je geliefde een heerlijk romantische tijd te beleven. Of misschien wel de liefde van je leven te vinden.

  11de februari 2015

 • Wordt getoond: 1 - 10 van 194 Artikels

  1|2|3|4|5

De beste hotels in Indoor Ski Areas


0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur

Advertentie

Fotos Indoor Ski Areas

Advertentie