Dutch

Skigebieden Damüls-Mellau

Het Oostenrijkse Damüls-Mellau is een zeer veelzijdige skiregio, sinds 2009 via een kabinelift is de verbinding tussen de skigebieden Damüls en Mellau een feit. Wintersport in Damüls-Mellau kenmerkt zich met name door de hoge mate van sneeuwzekerheid, twijfelt u nog? Kijk dan eens op de webcam.

Damüls ligt op 1.428 meter hoogte in het Argenbachsdal. Gemiddeld valt er ieder skiseizoen 9,30 meter sneeuw. De alpine pistes en tourskiërs hebben dan ook ruim voldoende aan de natuurlijke sneeuwval!

Ook Mellau is sneeuwzeker, en beschikt zelfs over worldcup-pistes een diepsneeuwafdaling met snowboardfunpark. Bij onverhoopt sneeuwtekort vult de aanwezige sneeuwinstallatie het tekort aan. Vanaf de Gipfelgrat tot de Mellauer Roßstelle is in skigebied Mellau een buitengewone afdaling mogelijk door een 120 meter lange skitunnel.

Ter voorbereiding van uw skivakantie in Damüls-Mellau staan u actuele sneeuwhoogtes, sneeuwbericht, webcams, appartementsuggesties, evenementen en weersvoorspelling op Skiinfo ter beschikking.

0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur

De beste hotels in Damüls-Mellau

* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.