Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.Privacybeleid
Ok

Gerelateerde regio's: Tsjechië, Europa, Bohemer Woud

Lipno Seizoens-skipassen

Voeg toe aan vergelijking

Seizoensskipas Lipno

Als je in de buurt van skigebied Lipno woont is het wellicht handig om te overleggen of het niet handiger is om een seizoensskipas te kopen ipv dagtickets. Daarmee kun je de hele winter lang het skigebied doorkruisen en je favoriete pistes keer op keer afdalen. Belangrijk argument is natuurlijk de prijs, of het voor jouzelf beter is om een seizoenspas te nemen dat is afhankelijk van jou eigen situatie - en hoevaak je wilt skiën in Lipno. Wij presenteren hier in ieder geval de skipasprijzen om je alvast op weg te helpen.

Seizoens-skipassen in Lipno

Kinderen
(6-15)
Jongeren
(16-18)
Volwassene
(19-65)
65+
(65+)
CZK 5650.00CZK 6250.00CZK 8030.00CZK 5650.00
Online kopen
Ceny uvedené v tomto ceníku jsou platné při nákupu po 30.11.2017. V předprodeji do 30.11.2017 platí ceny 6400/5130/4500 Kč.

Skipasprijzen in Lipno worden door de skigebieden rechtstreeks aan Skiinfo geleverd. Skigebieden zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van vermelde prijzen. Skipasprijzen kunnen tussentijds wijzigen. Neem telefonisch contact op met het skigebied voor eventuele aanpassingen.

Ben je werkzaam en verantwoordelijk namens een skigebied? Wil je de skigebiedsinformatie bijwerken? Contacteer ons.
Contact

Laatste nieuws

Voor een voordelige wintersportvakantie kiest U Tsjechië

Voor een voordelige wintersportvakantie kiest U Tsjechië

De sportieve mogelijkheden zijn talrijk en bieden goede condities voor uw wintersportvakantie. Als vakantieland is Tsjechië: gastvrij, goedkoop, mooi en nog niet door het massatoerisme ontdekt.

Volledig artikel

Het actuele sneeuwbericht en Snow Alerts van Lipno direct in je mailbox!

Sneeuwhoogtes en Snow Alerts!

Advertentie

Advertentie

Nieuwsbrief

Heb jij de Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski app al? Met onze app blijf je op de hoogte van de actuele sneeuwhoogtes in jouw favoriete skigebieden.
Hier downloaden

Advertentie