EOFT 2014-15

EUROPEAN OUTDOOR FILM TOUR 14/15

De EOFT gaat weer op tournee door Nederland en België met de beste outdoorfilms. Check hier de trailer. Volledig artikel

Klauteren in het Klimbos in Winterberg

Zomer in het Sauerland: op pad in Winterberg

Ook in de zomer is het Sauerland een zeer aantrekkelijke bestemming voor een actieve vakantie. Zo is het sfeervolle Winterberg ideaal om er met het hele gezin op uit te gaan in een berglandschap met uiteenlopende... Volledig artikel

Dutch Cup 2014

Dutch Cup 2014: Freestyle wedstrijd op eigen bodem

Een freestyle wedstrijd op eigen bodem? Jawel! In mei kun je je verheugen op de Dutch Cup 2014. Volledig artikel

Advertentie

Advertentie

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte worden gehouden van het laatste skinieuws, met updates uit de skigebieden en indoorcentra, informatie over wintersport evenementen, arrangementen en specials, en de laatste ontwikkelingen rondom gear? Meld je hier aan voor de Skiinfo-nieuwsbrief en ontvang elke twee weken een update van ons.

Heb jij de Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski app al? Met onze app blijf je op de hoogte van de actuele sneeuwhoogtes in jouw favoriete skigebieden.
Hier downloaden

Haal meer uit Skiinfo!

Haal meer uit Skiinfo! Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!