Voor iedereen die het echte genieten op waarde weet te schatten, biedt de vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis in Tirol een toprestaurant: The Crystal Cube. Vlakbij het uitkijkplatform van de Zwölferkopf in Fiss staat op 2600 meter hoogte een reusachtige, overhellende kubus in het landschap. Deze is volledig voorzien van spiegelende ramen. Er kan niet naar binnen worden gekeken, waardoor de kubus bijna van een andere planeet lijkt te komen. Binnen biedt de kubus echter een volstrekt andere aanblik. Doordat de kubus van glas is, heeft men volledig rondom een fantastisch uitzicht over het schitterende winterse bergpanorama. De schuine stand van de kubus zorgt ervoor dat je het idee hebt aan de berghelling vast te kleven.

De bezoekers van de Crystal Cube geven echter niet alleen hun ogen de kost, maar kunnen ook hun honger stillen met culinaire hoogstandjes. Maximaal acht personen kunnen in deze kubus genieten van de heerlijkste lekkernijen met champagne, en op bestelling zelfs met oesters. Daarom kan het ook zomaar gebeuren dat een groep skiërs elkaar voor een heerlijke middagmaaltijd treft in de Crystal Cube en na het culinaire genot weer op de lange latten in de richting van het dal suist. Vanwege het beperkte aantal plaatsen in de kubus is het wel noodzakelijk om vooraf te reserveren. Dit unieke genot kost 65 euro per persoon.

Voor meer informatie: Serfaus-Fiss-Ladis Information, A-6534 Serfaus/Tirol, telefoon +43-5476-6239, fax +43-5476-6813, info@serfaus-fiss-ladis.at of bezoek de website van Serfaus Fiss Ladis