Zo stelt u zich waarschijnlijk een wintervakantie in de Dolomieten voor: fijne poedersneeuw, heldere blauwe hemel, al skiënd de mooiste afdalingen richting het dal swingen, of met het snowboard door de diepsneeuw knallen, en waarom niet met de twintip skiërs in een van de 21 funparks de parklift omhoog nemen.

Onvergetelijke winterbelevenissen
Met Dolomiti Superski kunt u uw dromen laten uitkomen. Om uw vakantiewensen te vervullen zijn speciale arrangementen en coole evenementen, niet alleen voor een onvergetelijke vakantie, maar ook comfortabele en kwalitatieve tijdsbesteding en tegen gunstige tarieven! Voor een compleet zorgeloze en gelukkige wintervakantie in een van de mooiste skigebieden ter wereld, midden in de Dolomieten, UNESCO Wereldnatuurerfgoed.

Dolomiti SuperSun
Geniet van de mooiste dagen van deze skiwinter met veel zon en een gratis skidag bij zeven geboekte vakantiedagen. In maart en april en afhankelijk van de openingstijden van de individuele skigebieden. En enkel bij de deelnemende accommodatieverschaffers, niet in combinatie met andere acties.

De beste tijd van de winter
Voor de insider is het de beste tijd van de winter. De dagen worden langer en de zon begint krachtiger te stralen, dan begint de tijd van het voorjaarsskiën! Perfecte poedersneeuw ’s morgens, en zachte pistes in de middag. Tussendoor even relaxen op het zonneterras. Zo zijn het fijne vakantiedagen! Bij Dolomiti SuperSki is er ook nog een speciaal arrangement: 'DolomitiSuperSun 2012' hierbij krijgt u een hele skidag met verblijf en skipas helemaal gratis!
 
Kijk voor meer informtie en de actievoorwaarden op de website van Dolomiti SuperSki.


 

Dolomiti Superski
Str. Cir 8
I-39048 Selva Gardena
Telefoon: +39 (0)471 / 79 53 97