Voordeel van dit systeem is dat u gegarandeerd bent van een plek op de piste en tevens gebruik kunt maken van allerlei leuke acties.

Klik hier om naar de online ticket pagina te gaan en klik vervolgens op de oranje 'online ticket button' om uw kaarten te bestellen.

Vrolijk Pasen
Tijdens de paasdagen, op 8 en 9 april, heeft SnowWorld speciaal voor u een paasbrunch (tussen 11.00 - 14.00 uur) en een paasfondue (vanaf 13.00 uur) voor u samengesteld.

Paasbrunch volwassenen € 19,95 en kinderen € 12,95
Paasfondue volwassenen € 34,95 en kinderen € 19,95

De paasbrunch en paasfondue zijn uit te breiden met een 2 uur skipas. Voor meer informatie klikt u hier.

Nederlands succes bij snowboarden
Tijdens de laatste wereldbeker slopestyle van het seizoen, hebben Dimi de Jong en Charlotte van Gils beiden goud gewonnen in het Canadese Stoneham. Dimi en Charlotte tonen hiermee aan bij de allerbeste te horen op het onderdeel slopestyle. Veelbelovend, want slopestyle staat vanaf 2014 op de Olympische agenda van de Winterspelen van Sochi. Chardine Sloof behaalde afgelopen weekend haar tweede gouden medaille tijdens de jeugd wereldkampioenschappen biatlon in Finland, nu op het onderdeel achtervolging. Dimi de Jong traint net als Nicolien Sauerbreij al jarenlang in SnowWorld. SnowWorld is trots op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het bereiken van de wereldtop door Nederlandse topsporters in de verschillende wintersportdiciplines.

Zomercursussen
Bent u net terug van uw wintersportvakantie? En wilt u graag beter leren skiën of snowboarden, zodat u volgend jaar nog makkelijker uw afdalingen maakt? Of bent u het zat om altijd als laatste van de berg te komen?

Een mooie kans om uw techniek te verbeteren, of om gewoon beter te leren skiën of snowboarden, is de 12-weekse cursus! Hierin krijgt u gedurende 12 weken anderhalf uur ski- of snowboardles per week. De cursussen starten op 31 maart en 1 april, dus wees er snel bij! Voor meer informatie klikt u hier.