Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok
Schladming-Ramsau am Dachstein is een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Tot deze regio behoren onder meer de wintersportcentra Planai–Hochwurzen, Hauser Kaibling, de Dachsteingletsjer en de Reiteralm met familieskigebieden Galsterbergalm, Fageralm en Stoderzinken.

Een groot aantal pistekilometers, skiliften en berghutten zijn in Schladming – Ramsau am Dachstein aanwezig. Aan sneeuw is er op de Dachsteingletsjer van winterbegin tot Pasen nooit te kort, daar zorgen de besneeuwinstallaties voor.

Schladming–Ramsau am Dachstein is net als de Salzburger Sportwelt, Gastein, Hochkönig en het Großarltal verenigt in de skiregio Ski Amadée, een gigantisch gebied waar u met 1 skipas terecht kunt.

De skigebieden Planai en Schladming organiseren grote evenementen als de World Cup Ski. Een hoogte punt in het winterseizoen is de jaarlijkse nachtslalom in Planai. De nachtslalom eindigt direct in het dorpscentrum, wat de beleving van de bezoekers extra bijzonder maakt.

Ter voorbereiding van uw skivakantie in Slaming-Ramsau am Dachstein staan u actuele sneeuwhoogtes, sneeuwbericht, webcams, appartementsuggesties, evenementen en weersvoorspelling op Skiinfo ter beschikking.
0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur Op zoek naar de sneeuw?
Mis geen enkel Powder Alert! Aanmelden!

Advertentie

Advertentie

Advertentie