Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok
Een skivakantie in Oberammergau biedt activiteiten genoeg tijdens uw wintersport: alpine ski, snowboarden, rodelen, sneeuwschoenwandelingen en langlaufen zijn allemaal mogelijk. De sneeuwkanonnen garanderen de sneeuwzekerheid.

Skigebied Kolben is bijzonder geschikt voor families, want bijna 90% van de pistes zijn zeer eenvoudige blauwe afdalingen. Skischool Ammertal helpt beginnende skiërs en snowboarders graag met de eerste afdalingen.

Skigebied Laber is een van de uitdagendste skigebieden van Beieren, en is vooral geliefd bij freeriders. De ongeprepareerde skiroute „Nordhang“ begint bij de top van Labers en loopt tot in het dal, en staat bekend als een van de steilste pistes van Duitsland. Zeker geen afdaling voor beginners, er is lawinekennis vereist, voorzichtig gedrag en een professionele uitrusting zijn noodzakelijk.

Met Hörnle – Bad Kohlgrub en Steckenberg zijn er nog enkele afwisselende skigebieden te bezoeken in Oberammergau. Plan uw vakantie in Oberammergau met behulp van sneeuwberichten, webcams, evenementenkalender, sneeuwcondities, vakantiehuizen en weersverwachting van Skiinfo.
Vergelijken op:
Naam gebied Beoordelingen van skiërs Gevorderd Vergevorderd Expert Skipistes
Laatste update: 13/3
7.4km 0.6km 0km 0km/8km
Laatste update: 4/4
2.5km 1km 0km 0km/3.5km
Laatste update: 4/4
0km 0km 2.5km 0km/2.5km
Laatste update: 20/3
1.5km 4.5km 1.5km 0km/7.5km
0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur Op zoek naar de sneeuw?
Mis geen enkel Powder Alert! Aanmelden!

Advertentie

Advertentie

Meest bekeken

Alles weergeven

Sneeuwrijkste gebied week 12: Viva Italia - ©Skiinfo

Sneeuwrijkste gebied week 12: Viva Italia

Ook in winterseizoen 2015-2016 reiken we met Skiinfo onze felbegeerde medailles voor het skigebied met de meeste sneeuw weer uit. ... Meer ...

Advertentie