Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok
De twee provincies van centraal Noorwegen, Nord-Trøndelag (Noord-Trøndelag) and Sør-Trøndelag (Zuid-Trøndelag), zijn de belangrijkste agrarische provincies van het land. Trondheim is het hart van het gebied en de derde grote stad van Noorwegen. Het is een groene stad met brede straten en moderne gebouwen gelegen naast pitoreske houten huisjes en smalle steegjes.

Een stuk verder gelegen, richting de Zweedse grens in het oosten en het Dovre plateau in het zuiden, ligt een groot berggebied. Het noordelijke gedeelte van de kust is bestrooid met kleine eilandjes en de zee. Iets zuidelijker liggen de eilandjes Frøya en Hitra, die nu door middel van tunnels zijn verbonden met het vasteland. Vanaf hier, de Trondheimsfjord reikt tot 130 kilometer in het binnenland tot aan Steinkjer, het bestuurlijke centrum van Nord-Trøndelag.

Het gebied beschikt over zalm,- en forelrivieren, inclusief de bekende Namsen. Plan uw vakantie in Centraal Noorwegen met behulp van sneeuwberichten, webcams, evenementenkalender, sneeuwcondities, vakantiehuizen en weersverwachting van Skiinfo.
Vergelijken op:
Naam gebied Beoordelingen van skiërs Beginner Gevorderd Vergevorderd Expert Skipistes
Open/Totaal
Laatste update: 18/5
5 5 3 2 0/15
Laatste update: 18/4
1 2 1 1 0/5
Laatste update: 18/5
2 3 1 0/6
Laatste update: 3/5
10 13 7 3 0/33
Laatste update: 18/4
2 3 5 1 0/11
0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur Op zoek naar de sneeuw?
Mis geen enkel Powder Alert! Aanmelden!

Advertentie

Advertentie

Meest bekeken

Alles weergeven

Sneeuwrijkste gebied week 13: Duitsland - ©Skiinfo

Sneeuwrijkste gebied week 13: Duitsland

Ook in winterseizoen 2015-2016 reiken we met Skiinfo onze felbegeerde medailles voor het skigebied met de meeste sneeuw weer uit. ... Meer ...

Advertentie