Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok
Eigenlijk zijn de „Lienzer Dolomieten“ als deel van Drauzuges geen officieel deel van de Dolomieten. Toch grenzen ze direct aan het beroemde gebergte en is het bergpanorama net zo indrukwekkend.

De Lienzer Dolomieten omvat de skigebieden Zettersfeld en Hochstein, en zijn uiterst sneeuwzeker. In Lienzer Talboden en de aangrenzende dalen strekt zich een indrukwekkend loipennetwerk uit voor langlaufers.

Wie op wintervakantie gaat in de Lienzer Dolomieten kan kiezen uit het favoriete type skigebied: Zettersfeld is vooral het familievriendelijke skigebied. Het beschikt over voornamelijk eenvoudige pistes en is de hele dag zonnig. In Hochstein is de wintersport echter meer gericht op de gevorderde skiërs en snowboarders, hier vind u vooral uitdagendere pistes.

Wilt u op wintersport in de Lienzer Dolomieten, bekijk dan eens de pisteplattegrond, webcam, activiteitenoverzicht, aanbiedingen, weersverwachting en sneeuwhoogtes op Skiinfo.
0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur Op zoek naar de sneeuw?
Mis geen enkel Powder Alert! Aanmelden!

Advertentie

Advertentie

Meest bekeken

Alles weergeven

Sneeuwbericht: Verse sneeuw in Zwitserland en Frankrijk, eerste Duitse skigebieden sluiten - ©Les Arcs Réservation

Sneeuwbericht: Verse sneeuw in Zwitserland en Frankrijk, eerste Duitse skigebieden sluiten

Terwijl de skigebieden in Zwitserland en Frankrijk zich verheugen over verse sneeuwval, moeten sommige skigebieden in het Duitse midde... Meer ...

Advertentie