Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok
Wintersport in Gasteinertal kan in diverse skigebieden, met pistes tot op 2.700 meter en in alle moeilijkheidsgraden.

Het Oostenrijkse Gasteinertal beschikt over worldcup-pistes voor alpine skiers en snowboarders. Over het algemeen zijn er vooral middelzware pistes. Families vinden volop pistenvariatie tijdens hun skivakantie in skigebied Stubnerkogel, Sportgastein, Dorfgastein en Graukogel. Glooiende afdalingen voor beginners maar tegelijk ook diepsneeuwafdalingen en buckelpistes voor de iets meer gevorderde wintersporter.

Wie in Gasteinertal wil snowboarden, is wellicht extra geïnteresseerd in de 1.400 hoogtemeters tellende noordafdaling in Sportgastein. Ook de Heimalmpiste in Dorfgastein is een echte snowboard-geheimtip. De hoogteligging van de regio en de uitvoerige besneeuwmogelijkheden garanderen in het Gasteinertal sneeuwzekerheid van eind november tot eind april.

Ter voorbereiding van uw skivakantie in Gasteinertal staan u actuele sneeuwhoogtes, sneeuwbericht, webcams, appartementsuggesties, evenementen en weersvoorspelling op Skiinfo ter beschikking.
0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur Op zoek naar de sneeuw?
Mis geen enkel Powder Alert! Aanmelden!

Advertentie

Advertentie

Meest bekeken

Alles weergeven

Weerbericht: sneeuw en zon. - ©Grand Tourmalet

Weerbericht: sneeuw en zon.

In grote delen van de Alpen kon men de afgelopen dagen van verse sneeuw genieten. Vooral in Oostenrijk en Frankrijk waren skiërs, snow... Meer ...

Advertentie